Contact
Samenwerken? Een solide keuze.

Caroline de Vente - De Vente Media

“Ben je op zoek naar een vormgever met een eigen stijl en doortastende werkwijze? Dan beveel ik Studio Solide van harte aan. Voor zowel De Vente Media als Explore Africa ontwierp Djoeke een huisstijl en logo waar we meer dan trots op zijn. Herkenbaar, stoer en klaar voor de toekomst!”

Myrthe Warmenhoven – life & business coach

“Ik ben enorm blij met het logo en de branding van mijn bedrijf. Het sluit volledig aan op de missie van mijn bedrijf en op wie ik zelf ben. Dat krijg ik ook spontaan van mijn omgeving terug: Wow, jouw branding is zo tof! Het is helemaal wie je ook echt bent! Djoeke bedankt voor dit inspirerende proces en het prachtige eindresultaat!”

Sandra Meegdes - Massage therapeut

“Djoeke snapt heel snel wat je wilt en wat bij je past. Het viel mij op dat ze tussen de regels door leest en precies dat eruit haalt wat jij belangrijk vindt. Ik was al een poosje zelf aan het aanmodderen met branding en was daarom aangenaam verrast met het duidelijke en vlotte proces. Het eindresultaat is prachtig geworden!”

Lydie Coolen - Marketingcoach

Van eerste gesprek tot offerte tot oplevering, alles wordt zorgvuldig en in overleg gepland. Je kunt op Djoeke rekenen! In het creatieproces daagt ze je uit, houdt je een spiegel voor. Met als doel heel scherp te krijgen wat jij wilt uitstralen en dit te vertalen naar een huisstijl die past. Met recht solide!”

Rutger Kol - Personal trainer

“Met deze nieuwe merkidentiteit & huisstijl heb ik weer nieuwe energie gekregen om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen!”

Gratis strategiesessie
Ontvang direct waardevolle tips specifiek voor jouw bedrijf.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

Djoeke gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over waar je merk nu staat op het gebied van branding. We kijken samen naar wat er goed gaat maar ook naar waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit zou kunnen realiseren.

  • 30 minuten sparren via telefoon of Skype.
  • Je ervaart hoe het is om samen te werken.
  • Je krijgt praktische handvatten en waardevolle tips die je meteen kunt toepassen.

HERKEN JE DIT?

Je bent goed in wat je doet. En toch weet je nog niet goed hoe je dit aan de buitenkant kan laten zien. Je bent toe aan de volgende stap en wilt het graag wat professioneler aanpakken. Jouw merk moet ook echt een merk worden! Maar hoe begin je?

WIL JE IN AANMERKING KOMEN?

Maandelijks geeft Djoeke een beperkt aantal sessies weg. Leer nog beter je klanten aanspreken op een manier die bij hen past door middel van branding. Lijkt dit je leuk én nuttig? Vul dan je naam en e-mailadres in!

“No fluff, geen glitter & weinig roze.
Wij bouwen unieke merken zonder opsmuk”