Contact
Samenwerken? Een solide keuze.

Lydie Coolen - Marketingcoach

Van eerste gesprek tot offerte tot oplevering, alles wordt zorgvuldig en in overleg gepland. Je kunt op Djoeke rekenen! In het creatieproces daagt ze je uit, houdt je een spiegel voor. Met als doel heel scherp te krijgen wat jij wilt uitstralen en dit te vertalen naar een huisstijl die past. Met recht solide!”

Daniëlle de jong - Marketingprofessional en coach

“Djoeke heeft de branding van mijn bedrijf verzorgd. Wow! Ze weet waar ze het over heeft, verdiept zich in je bedrijf en denkt bovendien met je mee. Het was heel fijn om met Djoeke samen te werken. Haar ontwerpen en voorstellen waren elke keer on-point. Heel bijzonder om te ervaren hoe zij te werk gaat en van een verhaal over mijn bedrijf en wie ik ben, een logo en volledige branding weet te creëren dat past. Het beeld klopt nu met het verhaal, heel blij mee. StudioSolide en Djoeke zijn een aanrader!”

Sandra Meegdes - Massage therapeut

“Djoeke snapt heel snel wat je wilt en wat bij je past. Het viel mij op dat ze tussen de regels door leest en precies dat eruit haalt wat jij belangrijk vindt. Ik was al een poosje zelf aan het aanmodderen met branding en was daarom aangenaam verrast met het duidelijke en vlotte proces. Het eindresultaat is prachtig geworden!”

Caroline de Vente - De Vente Media

“Ben je op zoek naar een vormgever met een eigen stijl en doortastende werkwijze? Dan beveel ik Studio Solide van harte aan. Voor zowel De Vente Media als Explore Africa ontwierp Djoeke een huisstijl en logo waar we meer dan trots op zijn. Herkenbaar, stoer en klaar voor de toekomst!”

Rutger Kol - Personal trainer

“Met deze nieuwe merkidentiteit & huisstijl heb ik weer nieuwe energie gekregen om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen!”

Gratis adviesgesprek 
Ontvang waardevolle tips specifiek voor jouw bedrijf.

HERKEN JE DIT?

Je bent goed in wat je doet. En toch weet je nog niet goed hoe je dit aan de buitenkant kan laten zien. Je bent toe aan de volgende stap en wilt het graag wat professioneler aanpakken. Je wilt stoppen met aanklungelen. Jouw bedrijf moet ook echt een merk worden! Je bent geen starter meer en dat wil je laten zien. Maar hoe krijg je een sterk merk?

WAT GAAN WE DOEN IN 45 MIN? 

Djoeke gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over waar je merk nu staat op het gebied van branding. We kijken samen naar wat er goed gaat maar ook naar waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit zou kunnen realiseren.

  • 45 minuten sparren via telefoon of Skype.
  • Je krijgt specifieke handvatten & waardevolle tips die je meteen kunt toepassen.
  • Je komt erachter waarom werken vanuit een unieke merkidentiteit zo fijn en soepel werkt.
  • Je ervaart hoe het is om samen te werken.

WIL JE IN AANMERKING KOMEN?

Maandelijks worden er 3 waardevolle adviesgesprekken van 45 min weggegeven. 1-op-1 aandacht voor jou en jouw bedrijf. Lijkt dit je leuk én nuttig? Vul dan je naam en e-mailadres in. Djoeke neemt dan binnen 48u contact met je op.

EN DAN GA JE ME IETS VERKOPEN ZEKER?

Dat doen we niet, relax! Je krijgt absoluut geen salespitch te horen. Je krijgt gewoon waardevolle tips waar jij op dit moment mee verder kan. Is er een klik en denk je dat wij je het beste verder kunnen helpen? Dan kun je vervolgens zelf vragen naar een aanbod op maat.

“No fluff, geen glitter & weinig roze.
Wij bouwen unieke merken zonder opsmuk”