Scroll to top

Over

Studio Solide & Djoeke Floor

Als ondernemer moet je veel ballen in de lucht houden. Naast het uitvoeren van eigen diensten heb je vaak ook de rol van boekhouder, socialmedia manager en marketeer. Maar hoe zorg je dan voor een goede focus en de juiste uitstraling? Personal branding is het antwoord en daar kan ik je heel goed bij helpen! 

Hi, ik ben Djoeke en ik ben het gezicht achter Studio Solide. Ik sta klaar om samen met jou te bouwen aan een Solide branding voor je bedrijf. Zo’n branding waar je niet omheen kunt — duidelijk en straight forward. Bekijk eens mijn pakketten, of —als je wensen niet in een pakket passen — stuur gezellig een bericht. 

 

‘Zo’n branding waar je niet om heen kunt — duidelijk en straight forward!’

 

Tijdens mijn studie communicatie en de jaren erna als communicatiemedewerker heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan. Mijn dagen zaten vol met het maken van nieuwsbrieven, social media graphics, promotiemateriaal, fotografie en ik deed PR.

Nu met Studio Solide leg ik de focus op het neerzetten van jouw merk — communicatie en vormgeving in 1—  zodat jij een branding krijgt die niet alleen mooi is maar ook klopt bij jou! Door een ‘personal brand’ van jou te maken weten klanten nog beter wat ze bij jou kunnen halen. En het is heus niet zo moeilijk als je misschien denkt. Pak het meteen goed aan en laat mij je helpen. Ik kan niet wachten alles met je te delen! 

Volg mij op Instagram