Studio Solide
Waarom samenwerken met ons?

Praktische werkwijze van Studio Solide

Over Studio Solide 

UNIEKE MERKEN ZONDER OPSMUK

Studio Solide is een strategische designstudio in Zwolle. Wij bouwen sterke en authentieke merken voor no-nonsense ondernemers. Dit betekent vaak no fluff, geen glitter en weinig roze. Waarom? Omdat wij niet geloven in meedoen met vluchtige trends, maar in unieke merken zonder opsmuk. Zodat jij je kunt onderscheiden in je markt en weer trots kunt zijn op je merk.

PRAKTISCHE WERKWIJZE

Een Solide merk begint bij een unieke merkidentiteit, je bedrijfsDNA. Door middel van een praktische methode maken we samen de juiste keuzes. Zodra deze merkidentiteit ijzersterk is brengt dit focus en richting. Het mooie is dat dit altijd resulteert in een betere vertaling naar een goede huisstijl en website. Helemaal specifiek op jouw boodschap afgestemd bereikt het precies de juiste klanten. Het werkt.

Start nu met het beter aanspreken van jouw klant. Werk samen met ons!

Sandra Meegdes - Massagetherapeut

“Djoeke snapt heel snel wat je wilt en wat bij je past. Het viel mij op dat ze tussen de regels door leest en precies dat eruit haalt wat jij belangrijk vindt. Ik was al een poosje zelf aan het aanmodderen met branding en was daarom aangenaam verrast met het duidelijke en vlotte proces. Het eindresultaat is prachtig geworden!”

Daniëlle de Jong - Marketingprofessional en coach

“Djoeke heeft de branding van mijn bedrijf verzorgd. Wow! Ze weet waar ze het over heeft, verdiept zich in je bedrijf en denkt bovendien met je mee. Het was heel fijn om met Djoeke samen te werken. Haar ontwerpen en voorstellen waren elke keer on-point. Heel bijzonder om te ervaren hoe zij te werk gaat en van een verhaal over mijn bedrijf en wie ik ben, een logo en volledige branding weet te creëren dat past. Het beeld klopt nu met het verhaal, heel blij mee. StudioSolide en Djoeke zijn een aanrader!”

Dianne Kaptein - Data-Insights

“Het design van Djoeke straalt professionaliteit uit naar mijn klanten. Het logo is strak en toepasselijk; ik ben er erg blij mee!”

Lydie Coolen - Marketingcoach

Van eerste gesprek tot offerte tot oplevering, alles wordt zorgvuldig en in overleg gepland. Je kunt op Djoeke rekenen! In het creatieproces daagt ze je uit, houdt je een spiegel voor. Met als doel heel scherp te krijgen wat jij wilt uitstralen en dit te vertalen naar een huisstijl die past. Met recht solide!”

Caroline de Vente - De Vente Media

“Ben je op zoek naar een vormgever met een eigen stijl en doortastende werkwijze? Dan beveel ik Studio Solide van harte aan. Voor zowel De Vente Media als Explore Africa ontwierp Djoeke een huisstijl en logo waar we meer dan trots op zijn. Herkenbaar, stoer en klaar voor de toekomst.”

Myrthe Warmenhoven – life & business coach

Ik ben enorm blij met het logo en de branding van mijn bedrijf. Het sluit volledig aan op de missie van mijn bedrijf en op wie ik zelf ben. Dat krijg ik ook spontaan van mijn omgeving terug: Wow, jouw branding is zo tof! Het is helemaal wie je ook echt bent! Djoeke bedankt voor dit inspirerende proces en het prachtige eindresultaat!

Rutger Kol - Personal Trainer

“Met deze nieuwe merkidentiteit & huisstijl heb ik weer nieuwe energie gekregen om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen!”

Djoeke Bekkema & het team

DE BESTE AANNEMER VOOR EEN STERKE MERKFUNDERING

Studio Solide is opgericht door mij, Djoeke Bekkema. Met mijn communicatie- en marketingachtergrond en een specialisatie in art-direction bouw ik met veel plezier merken vanaf de grond op. Waar ik dol op ben is met name het strategische deel (het meedenken over de merkidentiteit van een bedrijf) en het visuele gedeelte (op welke manier vertaal je die identiteit nou naar een uiterlijk/huisstijl/webdesign die naadloos past?). 

Maar, HO STOP. Dat is natuurlijk niet het enige wat je nodig hebt voor een sterk merk. Voor een Solide basis is veel meer nodig. Een veilige en snelle website bijvoorbeeld. Met sterke teksten. En goede kwalitatieve fotografie. Daarom heb ik een steady team opgebouwd van freelancers die goed zijn in websitebouw, fotografie en (SEO) teksten.

Je kunt mij dus zien als jouw aannemer. Ik houd het totaalplaatje in de gaten, terwijl ik goed weet welke elementen door welke expert-handen moeten gaan. Zodat de fundering van jouw branding Solide staat. Je communiceert met mij, en ik communiceer met de experts. Geen zorgen dus.

Jouw bedrijf wordt zo één geheel. Een sterk en herkenbaar gezicht naar buiten toe. Daar word ik nou blij van. Verder word ik blij van in de natuur zijn, lekker koken en lang tafelen. Of languit op de bank met een businessboek. Waar word jij blij van?

INFO@STUDIOSOLIDE.NL  |
+31 6 1292 40 70 |
INSTAGRAM

Studio Solide - Djoeke Bekkema

No fluff, no glitter en weinig roze.
Wij bouwen unieke merken zonder opsmuk”

Gratis adviesgesprek 
Ontvang waardevolle tips specifiek voor jouw bedrijf.

HERKEN JE DIT?

Je bent goed in wat je doet. En toch weet je nog niet goed hoe je dit aan de buitenkant kan laten zien. Je bent toe aan de volgende stap en wilt het graag wat professioneler aanpakken. Je bent geen starter meer en dat wil je laten zien! Maar hoe krijg je een sterk merk?

WAT GAAN WE DOEN IN 45 MIN? 

Djoeke gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over waar je merk nu staat op het gebied van branding. We kijken samen naar wat er goed gaat maar ook naar waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit zou kunnen realiseren.

  • 45 minuten sparren via telefoon of Skype.
  • Je krijgt specifieke handvatten & waardevolle tips die je meteen kunt toepassen.
  • Je komt erachter waarom werken vanuit een unieke merkidentiteit zo fijn en soepel werkt.
  • Je ervaart hoe het is om samen te werken.

HOE MAAK JE EEN AFSPRAAK?

Maandelijks worden er 3 waardevolle adviesgesprekken van 45 min weggegeven. 1-op-1 aandacht voor jou en jouw bedrijf. Lijkt dit je leuk én nuttig? Vul dan je naam en e-mailadres in. Djoeke neemt dan binnen 48u contact met je op.

Meer blogs lezen?