Scroll to top

Hi ambitieuze ondernemer!

Wie ben ik en wat doe ik 

Ik ben Djoeke en ik ben het gezicht achter Studio Solide. Ik word er blij van om samen met jou een Solide branding neer te zetten waar je klanten niet omheen kunnen— duidelijk en straight forward. Daarbij kijken wij eerst naar je merkidentiteit, en dan naar de doorvertaling naar beeld en huisstijl. Jouw bedrijf krijgt op deze manier ‘een buitenkant’ die echt bij ‘de binnenkant’ past. 

Communicatie meets branding

Ik heb jarenlang als communicatiemedewerker veel waardevolle ervaring opgedaan. Mijn dagen zaten vol met het maken van nieuwsbrieven, social media graphics, promotiemateriaal, fotografie en ik deed PR. 

Nu met Studio Solide leg ik de focus op het neerzetten van jouw merk — communicatie en vormgeving in één. Zodat jouw boodschap overkomt bij de juiste klanten. Ben je benieuwd naar wat ik recent nog voor klanten heb gedaan? Check recent werk. 

Zelfverzekerd ondernemen 

Mijn overtuiging: zelfverzekerd ondernemen begint bij een solide fundering. Deze fundering heet branding. Ik leg deze graag samen met je! 

Direct weten wat ik specifiek voor jou kan doen, inspiratie opdoen, en mij ontmoeten tegelijkertijd? Plan dan online een gratis sessie in!

Volg mij op Instagram