Studio Solide
Waarom samenwerken met ons?

Praktische werkwijze van Studio Solide

Over Studio Solide 

UNIEKE MERKEN ZONDER OPSMUK

Studio Solide is een strategische designstudio in Zwolle. Wij bouwen sterke en authentieke merken voor no-nonsense ondernemers. Dit betekent vaak no fluff, geen glitter en weinig roze. Waarom? Omdat wij niet geloven in meedoen met vluchtige trends, maar in unieke merken zonder opsmuk. Zodat jij je kunt onderscheiden in je markt en weer trots kunt zijn op je merk.

PRAKTISCHE WERKWIJZE

Een Solide merk begint bij een unieke merkidentiteit, je bedrijfsDNA. Door middel van een praktische methode maken we samen de juiste keuzes. Zodra deze merkidentiteit ijzersterk is brengt dit focus en richting. Het mooie is dat dit altijd resulteert in een betere vertaling naar een goede huisstijl en website. Helemaal specifiek op jouw boodschap afgestemd bereikt het precies de juiste klanten. Het werkt.

Start nu met het beter aanspreken van jouw klant. Werk samen met ons!

Barry Giesberts - Financieel adviseur/eigenaar Numbar

“Wat ben ik blij dat ik Djoeke heb ingeschakeld. Het A-Z traject is een leuk en leerzaam traject, waarbij je op een professionele wijze opzoek gaat naar wie je bent, wie je wilt bereiken en hoe je dat gaat realiseren. Een traject dat ook wat energie en tijd vergt van de ondernemer, maar waar Djoeke altijd voor je klaar staat om je te ondersteunen of van gedachten te wisselen. Naast dat Djoeke er voor je is heeft ze ook een team van kundige mensen om haar heen welke jou kunnen ondersteunen waar dat nodig is. De uitkomst is een prachtige uitstraling klaar voor verdere groei van mijn onderneming.”

Renske Holwerda - Content Specialist/Eigenaar Content O'Clock

“Het traject resulteerde uiteindelijk in een huisstijl waar ik echt ongelooflijk blij mee ben en die helemaal bij mij past. Het werd me weer eens duidelijk dat design echt een vak is en het is een vak dat Djoeke uitstekend beheerst. Dankjewel Djoeke!”

Daniëlle de Jong - Marketingprofessional en coach

“Djoeke heeft de branding van mijn bedrijf verzorgd. Wow! Ze weet waar ze het over heeft, verdiept zich in je bedrijf en denkt bovendien met je mee. Het was heel fijn om met Djoeke samen te werken. Haar ontwerpen en voorstellen waren elke keer on-point. Heel bijzonder om te ervaren hoe zij te werk gaat en van een verhaal over mijn bedrijf en wie ik ben, een logo en volledige branding weet te creëren dat past. Het beeld klopt nu met het verhaal, heel blij mee. StudioSolide en Djoeke zijn een aanrader!”

Kirsten van der Zeijden - VA/eigenaar Lekker Geregeld!

“Ik heb Djoeke via LinkedIn ‘ontdekt’ en na een adviesgesprek besloten tot een merkidentiteitsessie. Wat een aanrader! Als voorbereiding kreeg ik een aantal opdrachten zodat ik keuzes kon maken en waardoor Djoeke inzicht kreeg in wat ik doe en wie ik ben. Mijn ervaring tijdens de sessie is dat Djoeke door de oefeningen en haar scherpe vragen tot de kern doordringt. Zo heb ik helder gekregen met welke ondernemers ik graag samenwerk, wat ik toevoeg aan ondernemers en op welke manier ik dat doe. Djoeke bedankt en voor een verdiepingsslag kom ik zeker bij jou terug!”

Caroline de Vente - De Vente Media

“Ben je op zoek naar een vormgever met een eigen stijl en doortastende werkwijze? Dan beveel ik Studio Solide van harte aan. Voor zowel De Vente Media als Explore Africa ontwierp Djoeke een huisstijl en logo waar we meer dan trots op zijn. Herkenbaar, stoer en klaar voor de toekomst.”

Sandra Meegdes - Massagetherapeut

“Djoeke snapt heel snel wat je wilt en wat bij je past. Het viel mij op dat ze tussen de regels door leest en precies dat eruit haalt wat jij belangrijk vindt. Ik was al een poosje zelf aan het aanmodderen met branding en was daarom aangenaam verrast met het duidelijke en vlotte proces. Het eindresultaat is prachtig geworden!”

Lydie Coolen - Marketingcoach

Van eerste gesprek tot offerte tot oplevering, alles wordt zorgvuldig en in overleg gepland. Je kunt op Djoeke rekenen! In het creatieproces daagt ze je uit, houdt je een spiegel voor. Met als doel heel scherp te krijgen wat jij wilt uitstralen en dit te vertalen naar een huisstijl die past. Met recht solide!”

Myrthe Warmenhoven – life & business coach

“Ik ben enorm blij met het logo en de branding van mijn bedrijf. Het sluit volledig aan op de missie van mijn bedrijf en op wie ik zelf ben. Dat krijg ik ook spontaan van mijn omgeving terug: Wow, jouw branding is zo tof! Het is helemaal wie je ook echt bent! Djoeke bedankt voor dit inspirerende proces en het prachtige eindresultaat!”

Djoeke Bekkema & het team

DE BESTE AANNEMER VOOR EEN STERKE MERKFUNDERING

Studio Solide is opgericht door mij, Djoeke Bekkema. Met mijn communicatie- en marketingachtergrond en een specialisatie in art-direction bouw ik met veel plezier merken vanaf de grond op. Waar ik dol op ben is met name het strategische deel (het meedenken over de merkidentiteit van een bedrijf) en het visuele gedeelte (op welke manier vertaal je die identiteit nou naar een uiterlijk/huisstijl/webdesign die naadloos past?). 

Maar, HO STOP. Dat is natuurlijk niet het enige wat je nodig hebt voor een sterk merk. Voor een Solide basis is veel meer nodig. Een veilige en snelle website bijvoorbeeld. Met sterke teksten. En goede kwalitatieve fotografie. Daarom heb ik een steady team opgebouwd van freelancers die goed zijn in websitebouw, fotografie en (SEO) teksten.

Je kunt mij dus zien als jouw aannemer. Ik houd het totaalplaatje in de gaten, terwijl ik goed weet welke elementen door welke expert-handen moeten gaan. Zodat de fundering van jouw branding Solide staat. Je communiceert met mij, en ik communiceer met de experts. Geen zorgen dus.

Jouw bedrijf wordt zo één geheel. Een sterk en herkenbaar gezicht naar buiten toe. Daar word ik nou blij van. Verder word ik blij van in de natuur zijn, lekker koken en lang tafelen. Of languit op de bank met een businessboek. Waar word jij blij van?

INFO@STUDIOSOLIDE.NL  |
+31 6 1292 40 70 | LINKEDIN 

Studio Solide - Djoeke Bekkema

No fluff, no glitter en weinig roze.
Wij bouwen unieke merken zonder opsmuk”

Gratis adviesgesprek 
Ontvang waardevolle tips specifiek voor jouw bedrijf.

  HERKEN JE DIT?

  Je bent goed in wat je doet. En eigenlijk... wil je de boel graag wat professioneler aanpakken. Maar hoe krijg je een sterk merk? Hoe zorg je ervoor dat je de volledige aandacht krijgt van jouw ideale klant? Hoe zet je hierin de juiste stappen?

  WAT GAAN WE DOEN IN 45 MIN? 

  Djoeke gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over waar je merk nu staat op het gebied van branding. We kijken samen naar wat er goed gaat maar ook naar waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit zou kunnen realiseren.

  • 45 minuten sparren via Zoom of telefoon.
  • Je krijgt specifieke handvatten & waardevolle tips die je meteen kunt toepassen.
  • Je komt erachter waarom werken vanuit een unieke merkidentiteit zo fijn en soepel werkt.
  • Je ervaart hoe het is om samen te werken.

  HOE MAAK JE EEN AFSPRAAK?

  Lijkt het bovenstaande je leuk én nuttig? En wil je echt aan je merk werken? Vul dan je naam en e-mailadres in. Djoeke neemt dan binnen 24u contact met je op.