Rebranding van De FoutenFabriek 

Frank geeft workshops en lezingen aan bedrijven over het maken van fouten op de werkvloer. Maar Frank zijn website wat iets té fout. Het kon echt niet meer. Gelukkig had ‘ie dat zelf ook door. Frank kwam dus bij ons met de vraag of de website anders kon; en ging uiteindelijk weg met een totaal nieuw concept.

Het nieuwe logo symboliseert ‘out of the box’ denken, groei en is qua vorm ook nog een fabriek. Een rustig logo waardoor er ruimte ontstond om iets meer gas te geven met fotografie en kleur. Voor de foto’s schakelde wij fotograaf Roxanne van studioletterie.nl in en zij maakte fantastische foute foto’s op basis van ons moodboard en de voorbedachte houdingen.

Het doel van deze rebranding was het creëren van een professionelere en moderne uitstraling voor De FoutenFabriek zonder dat het stijf zou worden. Fun Fact: Frank was vroeger zelfs stand-up comedian – en eigenlijk nu nog steeds – alleen geeft hij nu trainingen in plaats van shows! Een aanrader voor elke organisatie die beter met fouten maken om wil leren gaan. (Dat zou iedere organisatie moeten zijn).

Review door Frank Deuring – Via LinkedIn

“Ik was toe aan een nieuwe website. Over de teksten was ik tevreden maar hij was toe aan een nieuwe jas. Daarom zocht ik contact met Djoeke. Haar voorstel: “We pakken naast je website meteen je branding en merkidentiteit aan”. Dat vond ik een goed idee. Ik begon spontaan te kwispelen.

Djoeke dook vervolgens als een echte speurneus in mijn bedrijf en nam goed de tijd om mij als ondernemer en persoon te leren kennen. Vanuit daar kwam ze met een radicaal idee waarmee ze mij echte verraste. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Het eindresultaat vind ik waanzinnig. Mijn nieuwe website, branding en merkidentiteit zijn ijzersterk neergezet en klaar voor de komende tien jaar.

Ik snap nu waarom haar bedrijf Studio Solide heet want alles staat super solide. Ik vind echt dat mijn bedrijf naar een hoger plan is getild. Ik raad Djoeke van harte aan. Daarbij is ze ook gewoon een tof mens om mee samen te werken.” 

Oude situatie

Rebranding oude situatie De FoutenFabriek

Nieuwe situatie 

youtube templates de foutenfabriek
De FoutenFabriek - Studio Solide
De FoutenFabriek - Studio Solide
De FoutenFabriek - Studio Solide
De Foutenfabriek - Studio Solide