MYRTHE WARMENHOVEN

Myrthe Warmenhoven – Voor meer vrijheid in je leven, waar op de wereld dat ook is!
Myrthe kwam bij mij met de wens om het merk ‘Myrthe Warmenhoven’ een gezicht te geven. In een sessie formuleerden wij samen haar visie en missie, en keken we oa naar de merkbeloftes die zij doet aan haar klant. Hieruit is een solide merkidentiteit ontstaan die ik daarna een gezicht heb gegeven door het ontwerpen van een passende huisstijl.

REVIEW

Ben je op zoek naar een branding die volledig aansluit op de missie met je bedrijf maar ook op jou als persoon? Dan raad ik Djoeke van Studio Solide van harte aan!

Mijn grootste angst (voordat ik Djoeke leerde kennen) was dat wanneer mijn branding opgeleverd zou worden ik mijzelf daar totaal niet in zou herkennen. Ik leerde Djoeke kennen en al snel wist ik, door haar wil ik mijn branding laten ontwerpen. Bij haar had ik alle vertrouwen dat het goed zou komen. Aan de hand van haar model en verschillende tools creƫerden wij samen mijn merkidentiteit. Het is fijn om samen je business en je strategie onder de loep te nemen waarbij Djoeke tegelijkertijd de designer-bril op heeft.

Lang verhaal kort: Ik ben enorm blij met het logo en de branding van mijn bedrijf. Het sluit volledig aan op de missie van mijn bedrijf en op wie ik zelf ben. Dat krijg ik ook spontaan van mijn omgeving terug: Wow, jouw branding is zo tof! Het is helemaal wie je ook echt bent!

Djoeke bedankt voor dit inspirerende proces en het prachtige eindresultaat!

Myrthe Warmenhoven podcast cover
Myrthe Warmenhoven podcast